سه‌شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۶:۱۳
هشدار درباره سناریوی تحریک هنجارشکنی‌های پوششی/ دشمن به دنبال آشوب و درگیری است

حوزه/ انتشار پیام‌ها و روایت‌هایی در شبکه‌های اجتماعی، از احتمال تلاش جریان‌های وابسته به بهاییت برای تحریک تنش‌های اجتماعی از طریق هنجارشکنی‌های پوششی سخن می‌گویند و بر ضرورت خویشتن‌داری مردم و پیگیری قانونی موضوع تأکید می‌شود.

خبرگزاری حوزه| در روزهای اخیر، همزمان با تحولات منطقه‌ای و افزایش حساسیت فضای اجتماعی کشور، برخی پیام‌ها و تحلیل‌ها در فضای مجازی منتشر شده که مدعی است بخشی از هنجارشکنی‌های پوششی در سطح شهر ممکن است در چارچوب اقدامات تحریک‌آمیز برخی جریان‌های سازمان‌یافته صورت گیرد.

بر اساس این روایت‌ها، هدف از چنین اقداماتی می‌تواند ایجاد واکنش‌های هیجانی در میان اقشار مذهبی جامعه و شکل‌گیری درگیری‌های خیابانی باشد؛ رخدادی که در صورت وقوع، می‌تواند به سرعت به سوژه‌ای برای عملیات رسانه‌ای و موج‌سازی در فضای بین‌المللی تبدیل شود.

جریان بهاییت به‌عنوان یکی از جریان‌هایی نام برده شده است که در حوزه مسائل فرهنگی و اجتماعی مورد توجه قرار گرفته و تلاش‌هایی برای تأثیرگذاری بر برخی الگوهای فرهنگی از جمله پوشش در جامعه انجام داده است؛ ادعایی که پیش‌تر نیز در برخی مباحث رسانه‌ای و سیاسی مطرح شده بود.

در صورت مشاهده رفتارهای هنجارشکنانه، واکنش‌های هیجانی و درگیری مستقیم از سوی شهروندان می‌تواند به تشدید تنش و ایجاد زمینه سوءاستفاده رسانه‌ای منجر شود به همین خاطر توصیه می‌شود شهروندان در مواجهه با چنین مواردی از هرگونه درگیری پرهیز کرده و رسیدگی به این مسائل را از مسیرهای قانونی و از طریق نهادهای مسئول پیگیری کنند.

حفظ آرامش اجتماعی، جلوگیری از دوقطبی‌سازی در جامعه و مدیریت هوشمندانه مسائل فرهنگی، مهم‌ترین راهکار برای خنثی‌سازی سناریوهای احتمالی تنش‌آفرین در شرایط کنونی است.

نورالهدی مازارچی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha